Vad kostar en kontorsflytt i Stockholm?

Hur mycket det kostar att genomföra en kontorsflytt i Stockholm varierar och beror helt på hur stor lokal du har, vad som ska flyttas och hur långt avståndet mellan det gamla och det nya kontoret är. Har du en liten källarlokal i Årsta så betalar du helt enkelt mindre för en kontorsflytt än vad du får göra om du har en stor vindsvåning i centrala Stockholm där dina anställda sitter och arbetar.

Det är ju också ganska naturligt. Dock ska man veta att man kan få ett bra pris på sin kontorsflytt i Stockholm och detta egentligen oavsett var lokalerna man ska flytta från- och till är belägna. Detta beror nämligen på att det Stockholm finns så många firmor som sysslar med just kontorsflytt och att man i och med detta kan begära in så många olika offerter som möjligt och därmed ställa dessa emot varandra innan man tar ett beslut. I det här avseendet är Stockholm ganska unikt i Sverige – i andra städer finns det helt enkelt inte lika stort utbud och samma konkurrens bland företag verksamma inom just kontorsflytt. Dock ska man alltid vara vaksam på vilken firma man anlitar och detta gäller främst kanske då i just Stockholm där, som sagt, utbudet är så stort.

Oseriösa aktörer inom kontorsflytt i Stockholm

Detta medför nämligen att en hel del oseriösa aktörer dykt upp på marknaden enbart i syfte att tjäna snabba pengar. Det är alltså lätt att bli lurad vid en kontorsflytt i Stockholm – att anlita en firma som ska genomföra arbetet under en helg och sedan på måndagen upptäcka att alla datorer och teknologisk utrustning är försvunnen, det är definitivt ingen höjdare. Här gäller det alltså att vara vaksam och noggrant kolla upp de olika firmor som erbjuder sina tjänster inom kontorsflytt i Stockholm – gärna i form av referenser och betyg på internet men även genom att kolla med andra företag och vilka de rekommenderar.

För det är ju så att man i Stockholm mer frekvent genomför en kontorsflytt och därmed har man också större möjlighet att höra sig för om olika tips än vad man kanske har i övriga delar av Sverige. Men, om det nu är så att du faktiskt blir lurad vid din kontorsflytt så vänta inte för länge utan kontakta polis direkt.

Du kanske inte kommer att få igen alla dina varor – kanske inte ens någon – men firman som du anlitat kommer att få väldigt svårt att få uppdrag i framtiden och dessutom handlar det om försäkringar också. Ju snabbare du anmäler det som skett i samband med din kontorsflytt – ja, ju snabbare får du också tillbaka ersättningen från ditt försäkringsbolag. Det är också därför viktigt att papper skrivs mellan dig och den firma i Stockholm som du anlitar för denna kontorsflytt – att kunna visa att allting har gått rätt till från din sida är en förutsättning för att du ska kunna få något tillbaka. Att anlita ett företag svart är alltså inte att rekommendera – då förtjänar man nästan att bli bestulen i samband med denna kontorsflytt och detta oavsett om man nu har sitt företag i Stockholm eller någon annanstans i Sverige.

Läs mer om kontorsflytt i Stockholm här: https://www.kontorsflyttstockholm.com/ 

28 Feb 2023