Om mig

Skogen, naturen, vintern, familjen - finns det någonting bättre än dessa ting? Min bestämda åsikt är att det inte gör det och de ska jag försöka visa andra genom den här sidan. Jag kommer att blanda högt och lågt och skriva om saker som verkligen intresserar mig och som ligger nära det liv jag lever - och liv som jag skulle vilja prova på.

Förhoppningen är att mina små tips, råd och inlägg ska fungera som inspiration för dig som läsare. Jag vill öppna nya dörrar och ge andra samma möjligheter att upptäcka de saker som förgyller min vardag.

Familjen är det viktigaste som finns och livet i det egna hemmet är alltid högprioriterat för mig. Jag gillar att pyssla, ordna, bygga och inreda. Det är en resa som aldrig tar slut. Vikten av att våga följa sina egna vägar vill jag slå ett extra slag för. Inredning ska vara rolig och roligast blir den om det mer personliga får plats. Visst - en ikea-möbel är snygg, men den är inte särskilt unik. Vad händer om du målar den i någon spännande färg? Jag vill skapa tankar hos dig som läsare och ingjuta mod i dig att våga testa vingarna. Vad gör det om någonting visar sig bli lite fel? Hellre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge. Här siktar vi mot toppen!