Tack för hjälpen

Dagen går äntligen mot sitt slut och man får tacka för hjälpen. Då är både ni och företaget nöjda. Äntligen sover ni er första natt i ert nya hem, alla era saker står och väntar på att packas upp.

När ska man bli kvitt denna träningsvärk, armarna värker. Benen går knappt att sträcka ut för de gör så ont. För att inte tala om att gå i trappor, nej hädanefter blir det hiss. Ni kan undra vad man gjort och det ska ni få höra. Kört en riktigt hårt träningspass på gymmet. Ett träningspass kroppen sent kommer att glömma. Men så behövligt det är att göra ibland. Det kan vara svårt att hitta tiden till det, men hur bra passar det inte, när nu en flyttfirma sköter flytten och bärandet därhemma. Då kan man inte vara sämre, klart man går och sliter på gymmet.

Varför inte flytta själv

Ni kan undra varför man inte sköter sin egen flyttning, om man ändå kompenserar det med gymmet. Jo, gymkortet ligger och samlar en massa damm på sig. Så det var ett perfekt tillfälle att passa på. Flyttfirman skötte allt som hade med flytten att göra, det innebar att man kunde ta den tid man ville. Dessutom slapp man själv tänka på att skaffa in både bil och släp för att flytta sakerna. Ännu värre, behöva packa allt utan att det faller som i spelet plockepinn. För ska man vara ärlig, så har man alltid varit dålig på det spelet. Detta var det bästa för alla.

1 Jun 2021