Ta med barnen till mäklare i Mölndal

Att vuxna vill flytta när ett spännande jobb dyker upp är inget konstigt. Men vad händer när det finns barn med i bilden? Då kan kanske en mäklare i Mölndal vara en viktig hjälp i processen.

Stina hade fått drömjobbet i Göteborg men ville inte bo inne i stan. Däremot hade hon varit i Mölndal och gillade platsen. Maken Niklas var snabbt med på tåget då han kunde jobba var som helst. Med barnen var det en helt annan sak. De ville inte flytta ifrån sina kompisar och idrottsaktiviteter.

De visste att det fanns saker som Liseberg i närheten. Men om de försökte locka med detta skulle de tala för döva öron. Därför bad Stina en mäklare i Mölndal att krydda lite extra med intressanta saker för barn.

Mäklaren visade möjligheter i Mölndal

Det blev en intressant husvisning. Barnen var måttligt intresserade innan mötet men den smarta mäklaren ändrade på det. Hon frågade direkt om de inte såg fram emot att bjuda ner kompisarna och ta en tur in till Liseberg.

På väg till första huset passerade de en fotbollsplan och mäklaren berättade om de yngre lagen som tränade där. Dottern Maja lyssnade plötsligt vaket för att sedan drömma sig bort. En ridskola visade sig vara nästa granne med huset och nu var även Erik med på noterna.

Närheten till havet och det vackra landskapet fångade dem alla och när de äntrade första huset var barnen i en helt annan sinnesstämning. Det verkade som det skulle bli ett äventyr för allihop i slutändan. Läs mer om mäklaren på denna hemsida: mäklaremölndal.com

2 Apr 2022