Ta hand om kunder och personal

Uppdaterad: 24 mars 2021

Om man har ett företag så kan det vara en god idé att skaffa sig möjligheter för de anställda och kunder att kunna ladda sina elbilar. Det är en god service som brukar återbetala sig ordentligt.

Det finns en känd åsikt inom affärsvärlden som säger att man ska lägga allt fokus på att ta hand om sin personal. Gör man det så kommer de att ta hand om kunderna på bästa sätt. Har man en parkering till både personal och kunder så kan man därför ta hand om båda på en och samma gång. Det gäller antingen parkeringen är skild för personal och kunder eller om den är på en och samma plats.

Det nya drivmedlet

Idag är det fler och fler som skaffar elbilar eller elhybrider. Det möjliggör att man kan ladda upp sin bil medan man sover, handlar eller jobbar. Det gör också att man som företagare kan ta tillfället i akt att ta hand om sin personal och sina kunder lite mer.

Med hjälp av en laddstation för elbil kan man erbjuda laddning av elbilen under arbetstiden eller besöket. Det är en åtgärd som brukar uppskattas mycket av såväl personal som kunder. Man känner sig helt enkelt lite mer sedd och omhändertagen. Det är så pass att man som kund kan välja ett företag framför ett annat bara för att det går att ladda upp sin bil där under besöket. Så alla som har företag av något slag bör satsa på en laddstation som extra service.

20 Nov 2020