Prova på att spela paintball i Stockholm

Har du funderat över att prova på att spela paintball? Det finns trevliga banor i Stockholm som du kan prova på. Varför inte samla din personal eller din familj och ta en kamp mot varandra?

Dagens tema går ut på att utmana dina vänner på paintball. Du vill hitta en perfekt bana där du kan spela paintball i Stockholm på ett säkert och trevligt sätt. Givetvis har du även en helt klar idé om hur du ska stå som vinnare, men det är du tyvärr inte ensam om. Idén har grott länge men det har liksom aldrig blivit av. Så nu är ni alla glada i hågen när ni beger er mot ert mål, att skjuta bollar med färg på varandra och slutligen stå som vinnare i all sin glans.

Paintball som utmaning

Du kanske tycker att det är roligt nog att bara få skjuta paintball, men för att göra det lite mer utmanande så lägger man upp banor där ni kan gömma er och lägga er i bakhåll för varandra. Och även om paintball inte är något som du blir allvarligt skadad av så kan du få en del blåmärken om du blir skjuten. Så därför kommer du att göra allt du kan för att slippa få motståndarens färgbollar på dig. Eller på dina lagkamrater. För paintball är något som man brukar spela i lag om ett begränsat antal spelare. Allt för att det ska bli så roligt och spännande som möjligt.

7 Oct 2021