Planera svensexa i Malmö

Det finns tillfällen i livet som är långtgående traditioner. Från Malmö till det nordligaste Norrland har svensexa varit ett stående firande för att avsluta ett ungkarlsliv och bli make.

Nu hade turen kommit till Kenneth och han var inte så lite orolig. Kanske hade han tur och de hade faktiskt lyckats planera en rolig svensexa i Malmö. Han hade hört historier om andra firanden som fick maten han ätit att vilja komma upp igen. Kompisarna var visserligen snälla och omtänksamma, men man kunde aldrig vara säker.

Vännerna visste om hans oro och tänkte ha lite kul med det. Något måste de få göra när han äntligen vid 40 års ålder skulle gifta sig med sin soulmate.

Svensexa tog en oväntat vändning i Malmö

Kvällen för eventet hade grabbarna samlats ett kvarter bort. I huset slappade Kenneth i soffan med sin blivande fru när dörrklockan ringde. När Kenneth öppnade stod Micke utanför. Han frågade om Kenneth kunde komma ut och titta på hans bil som betedde sig konstigt. Att be honom om om hjälp med bilar var inget ovanligt, så han följde med.

Plötsligt tog någon tag i honom bakifrån och satte på en ögonbindel. Alla var tysta. Han sattes i baksätet på en bil och de åkte iväg. Tystnaden var läskig. Bilen stannade och Kenneth hjälptes till en bänk och det kändes som han hade gräs under fötterna. Plötsligt togs ögonbindeln av och höga skratt och applåder hördes. “Redo för lite paintball, vekling?”, sa en av vännerna, klappade honom på axeln och slängde honom en väst.

29 Mar 2022