Parkering Arlanda - ta bilen till flygplatsen

Funderar du på om det finns ett värde i att ta bilen till Arlanda eller om du kommer att tjäna på att ta tåg eller buss till flygplatsen? Det finns för- och nackdelar med alla dessa alternativ. Ur ett miljöperspektiv så är både tåg och buss en bättre lösning än bilen.

Men, det handlar samtidigt också om kostnader och bekvämlighet. Väljer du tåget så väljer du väldigt höga priser - och är det en familj: skyhöga! - och samtidigt också en osäkerhet i om tåget överhuvudtaget kommer fram i rätt tid. Bussen å sin sida är billigare, men då kommer du också att behöva vara beredd på att antingen stressa till ditt flyg - eller vänta länge på detsamma.

Fördelar med långtidsparkering

Bilen är ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig till Arlanda med - och även gällande långtidsparkering vid Arlanda så är detta ett faktum. Parkering Arlanda är idag både prisvärt, flexibelt och en tjänst som kan komma med många tillägg. Här nedan följer några fördelar med att välja långtidsparkering i samband med din resa:

  • Transfer ingår. I samband med att du bokar din långtidsparkering vid Arlanda så inkluderas även transfer i priset. Konkret innebär detta att du både blir hämtad och lämnad vid terminalen och att detta gäller oavsett tid på dygnet.
  • Bra pris. Kostnaden ligger på 650 kronor för en vecka och 1000 kronor för två veckor. Det handlar om en prisvärd tjänst - om du exempelvis jämför med hur pass mycket en tågbiljett kostar.
  • Service. Du kan välja att få bilen tvättad - in och utvändigt - då du är borta och du kan även exempelvis välja att få bilen varmkörd och redo att köras iväg så fort du betalat.
  • Säkerhet. All parkering sker på larmade platser och där din bilnyckel ligger i säkert förvar. Det finns ingen risk i att någon obehörig tar sig in i din bil - eller att den försvinner.
25 May 2023