När behöver man ett arbetstillstånd?

Vem är det egentligen som behöver arbetstillstånd? Och vilken hjälp kan man få när man behöver det? Allt detta kan juristerna hjälpa er med och ge er svar.

Det var inget hellre Ronja ville än att hennes älskade Steve skulle få komma till Sverige. Varenda dag pratade de flera timmar i telefon, men det var inte tillräckligt, både ville mer. Ronja gjorde allt för att Steve skulle kunna komma hit, och inte bara på besök. Utan faktiskt få stanna här.

För det behövde Steve ett jobb, men eftersom han kom från Australien så behövde han även ett arbetstillstånd. Ronja tillbringade dag och natt för att få reda på allt som krävdes. Det var en hel del, men inget som var omöjligt. För det första var de tvungna att hitta en arbetsgivare som erbjöd Steve ett jobb. Efter det var det igång.

Hjälp av jurister med arbetstillståndet

Varken Ronja eller Steve var redo att äventyra något. De ville bara göra allting rätt från början så han fick sitt arbetstillstånd. Därför vände de sig direkt till en juristfirma som hade full koll på allt gällande arbetstillstånd. Där fick de den bästa hjälp de kunde tänka sig med Steves arbetstillstånd.

Den långa väntetiden som annars hade varit, blev dessutom helt plötsligt betydligt kortare. Nu var det inte lång tid kvar innan Ronja och Steve fick dela livet med varandra. Precis så som det skulle vara och med jurister som kämpade för att han skulle få sitt arbetstillstånd och komma hit.

5 Dec 2022