Möjligt att sälja defekt bil

Har olyckan varit framme och bilen har blivit krockskadad? Det finns företag där du kan sälja en defekt bil. De betalar trots att bilen är krockskadad.

Hedda var världens lyckligaste när hon äntligen hade köpt sin första egna bil. Nu var hon verkligen vuxen på riktigt och hon kunde inte vänta tills hon var ute på vägarna med den. Bilen gick som en klocka, den bara rullade och rullade. Hon älskade varenda minut hon spenderade i sin bil.

Hedda var en väldigt lugn och försiktig förare. Hon föredrog landsvägarna framför motorvägarna. Men med det följde också en risk, att det var fler djur ute på vägarna. En kväll när Hedda skulle hem kom det ut en stor älg mitt på vägen. Älgen och Hedda klarade sig, men bilen blev totalt skrot efter undanmanövern Hedda fick göra.

Få betalt när du ska sälja defekt bil

Hedda klarade sig som tur var nästan på oskadd. Att döma av bilens skick, så hade hon verkligen haft änglavakt. Trots det var hon otroligt ledsen över det som hade hänt med bilen. Den var bortom räddning. Som tur var fick hon tipset om ett företag som köpte in defekt bil.

Hedda vände sig till dem i hopp om att hon kunde sälja bilen till dem. Som tur var var de väldigt intresserade av hennes bil. De kunde till och med komma och hämta den på plats. I allt tumult så var det skönt för Hedda att bilen i alla fall blev omhändertagen.

Läs mer här: vihämtarbilen.se.

30 Jun 2023