Magasinering i Täby under militär utbildning

När det är dags för lumpen vet de flesta att det blir tufft. Så istället för att behålla en lägenhet och betala hyra kan man använda magasinering i Täby.

Många av Niklas vänner ville inte alls göra lumpen. Själv såg han det som ett äventyr. Det var hur häftigt som helst att få göra långa vandringar och träna hårt med strikt disciplin. Något han såg mycket fram emot. Däremot hade han, som var en mycket ekonomisk person, insett att det skulle bli tufft ekonomiskt.

Han hade jobbat en del men pengarna skulle inte räcka länge. Särskilt om han behövde betala hyra varje månad. Efter att ha funderat länge och väl bestämde han sig för att säga upp lägenheten. Möblerna som han hade fått hjälp av sina föräldrar att köpa skulle han försöka ställa någonstans så länge.

Magasinering blev lösningen

Han dryftade funderingarna med sin mamma som givetvis, precis som vanligt, hade alla svaren. Hon visade honom en hemsida på nätet där företaget erbjöd billig magasinering i Täby. Niklas var skeptisk då han älskade sin soffa och ville inte att den skulle bli förstörd under magasineringen. Men efter att de läst på visade det sig att magasinet hade skyddsklass 2.

Efter att ha pratat med företaget så kände han sig förvissad om att det skulle gå bra och bokade en plats för sina saker. Företaget skulle komma till hans lägenhet och ta med sakerna därifrån till magasinet. Hyran lovade mamman att betala och när han var redo kunde han komma och hämta sakerna igen.

9 May 2023