Mäklare i Östersund har nyckeln till stugan i skogen

Mäklare i Östersund har en gyllene nyckel till din drömtillvaro i sin hand. Även om du bara vill dra till skogs behöver du köpa den där ensliga stugan först.

Jämtland. Skog, fjäll och utsikt över Storsjön. Visst lockar det att flytta upp till Östersund och bli en riktig surjämte? Leva livet på dina egna villkor, långt från Stockholms brusande trafik och stress och press. En stuga i skogen. Eller ett hus i tätorten. Det spelar ingen roll. Oavsett vad du söker kan du vara säker på att det förmedlas av en mäklare.

Du kommer med andra ord inte komma undan det sista steget av civilisationens utbredning, inte ens om det verkligen är en liten ensam stuga långt ute i skogen du söker. Det enda sättet att få tag på en sådan är ju att köpa en, och då är det samma ansökan om lånelöfte och mäklarsnack på visningen som gäller som när du köpte din förra lägenhet i Stockholm.

Mäklare i Östersund vet hur man handskas med original

De som ska sälja hus i Östersund brukar nämligen göra det enkelt för sig. Och det enklaste är att sälja hus via mäklare. Då slipper man till exempel hantera skogstokiga enstöringar som vill slå knut på sin egen rot ute i skogen resten av livet. Det lämnas enkelt över till den professionelle mäklaren som är van att bemöta alla sorters människor.

Så du som faktiskt aspirerar på att bli den där skogstokiga enstöringen kan välja helt fritt när i tiden du kliver utanför boxen du levt i, i Stockholm. Antingen redan när du går på visningarna, kanske i förhoppningen om att skrämma bort andra spekulanter, eller så släpper du tyglarna först efter att kontraktet är påskrivet. Det är vilket som. Lev ditt liv!

15 Nov 2022