Konstverk som man bär med sig

Konsten att pryda sina kroppar går mycket långt tillbaka i historien. Människan gjorde tidigt smycken och prydde sina kroppar med målningar. Även idag är det få som inte har någon tatuering.

Det finns många olika anledningar till att man vill pryda sin kropp med ett konstverk. Även om man brukar göra något som man tycker om så har det oftast även en annan mening. Det kan vara att man tatuerar in sina barns namn eller födelsedatum. Kanske till och med ett porträtt av barnet eller någon annan när och kär. Många väljer en fras som ligger varmt och hjärtat, eller någon sak eller ett djur som man har en tanke med eller kan relatera till.

Proffs inom olika fält

När man har funderat ut vad man vill pryda sin kropp med så är det idag lätt att hitta rätt person som kan tatuera in det. Genom att söka på internet efter “tatuering i Stockholm” så kan man hitta duktiga konstnärer som är speciellt kunniga på det man önskar. Det kan vara någon som är extra duktig på att göra vatten, skapa naturtrogna porträtt eller göra vackra drakar. Vad man än önskar sig så finns det de som är speciellt duktiga på det, även om vissa tatuerare är kunniga inom de flesta fält. Har man bara en idé men ingen färdig bild så går det också bra att be om en konsultation där man kan ge tatueraren fria händer att göra en helt egen skapelse.

11 Dec 2020