Hyra buss för turen från Stockholm

När man vill åka iväg med sina anställda på personaldag, och lämna Stockholm, så är det ofta en bra idé att hyra buss. Då hålls alla samlade hela tiden.

Den årliga personaldagen närmade sig. Det var alltid lika populärt och flera veckor i förväg började snacket gå om vart de skulle och vad de skulle hitta på. I år skulle de faktiskt åka ända till Oslo allihop. De skulle bo på ett hotell i stadens utkant. Det skulle naturligtvis bli workshops, men framförallt skulle de ha riktigt kul tillsammans allihop.

Nu var ju frågan förstås vilket färdmedel de skulle välja. Flyget var uteslutet. Det skulle inte kännas bra med tanke på dess påverkan på den globala uppvärmningen. Tåg skulle ju kunna fungera, men då skulle det bli knepigt att hålla alla samlade. Speciellt när de sen skulle förflytta sig inom Oslo, mellan hotell, restaurang och annat.

Tips om att hyra buss

Det var Marit som ansvarade för planering och bokning. Hon bollade frågan med sin syster helt apropå, när de ändå träffades. Hon visste ju att systern ofta planerade liknande saker. Rådet hon fick var att hyra buss från Ekman Buss. Det hade de gjort på hennes företag flera gånger, och de hade alltid varit nöjda.

Det lät ju perfekt, tyckte Marit. Så fick det bli. Nästa dag kontaktade hon bussbolaget och möttes av den perfekta servicen. Bokningen genomfördes och sen var det bara för Marit att ta itu med nästa sak på listan. Det här skulle bli så bra.

26 Jan 2023