Hyr en buss till din gruppresa

Att resa tillsammans i grupp är både bra för miljön samt roligt för alla som deltar. Ska ditt fotbollslag, jobb eller kompisgäng åka någonstans? Hyr en buss och gör resan tillsammans!

Det finns många fördelar med att välja buss över andra typer av transporter. Om till exempel ditt jobb ska på konferens så är det förmånligt att samåka, inte bara för miljön och ekonomin men även för sammanhållningen mellan de anställda. På en gemensam buss kan ni slappna av och njuta av resan tillsammans. Är det en längre resa kan man arrangera olika typer av aktiviteter på bussen, som frågesporter eller andra roliga lekar.

Att tänka på när man hyr en buss

Buss kan man hyra av företag som specialiserar sig på att hyra ut just transport till grupper. När man hyr en buss så ingår det även en utbildad chaufför som innehar busskörkort. När man hyr en buss så finns det en del saker man bör tänka på. Först och främst behöver du lista ut hur många passagerare som kommer att vara med på bussen. Be dem som ska åka med att bekräfta så tidigt som möjligt så att du har tid att planera. Det är också viktigt att fundera på vad för typ av resa det är ni ska göra. Om det är en lång bussresa så är det viktigt att man planerar in saker som lunchpauser, toalettstopp och tankning. Som tur är hjälper bussföretaget gärna till att planera sådana saker med dig. Läs mer om att hyra bussar på denna sida: https://www.hyrabussuppsala.se/

10 Dec 2020