Hyr en buss för hela gänget

Vill du ta med kompisgänget eller släkten och ordna ett kalas på annan ort, behöver inte alla ta sig dit själv. Ett roligt alternativ är att hyra en buss, så blir resan en del av upplevelsen.

Du kanske har ett hus eller en lokal på annan ort, där ni vill träffas, eller så är det en idrottsresa eller en musikupplevelse som väntar. Hyr ni exempelvis en buss i Västerås är det bara chauffören som behöver tänka på körning och parkering, och ni kommer direkt till stället.

Oavsett vad man vill göra, är man ett helt gäng är det praktiskt att alla får plats på samma ställe och att ingen behöver tänka på krångliga kommunikationer. Ofta är det ett pusslande med tidtabeller och mötesplatser när många ska träffas, men när man kliver på en buss börjar ledigheten direkt.

Man sjunger i bussen

Eftersom restiden ingår i själva upplevelsen, kan man utnyttja bussresan till att umgås och prata. Många brukar sjunga i bussen, inte bara körsångare. Man kan så att säga samlas runt ett tema, och om det är ett företag som åker iväg med hela personalen, kan man passa på att prata eller sjunga i ett teambildande syfte, för att stärka sammanhållningen i gruppen.

Bussbolag finns det lite varstans, så det är enkelt att exempelvis hyra buss i Västerås, men det gäller bara att någon i gruppen är företagsam nog att komma på idén och se till att genomföra den. En trevlig och händelserik bussresa minns man lång tid efteråt.

8 Dec 2020