Hjälp med tapetsering i Stockholm

Med en tapet kan man ge ett rum mer karaktär och stil. Men för att det ska bli riktigt snyggt krävs det en målare som är proffs på tapetsering i Stockholm.

Med en snygg tapet kan man verkligen ge ett rum en egen stil och karaktär. Men innan man väljer tapet kan det vara bra att fundera även vilken känsla man vill ha i rummet. Tapeter i blå och gröna mönster upplevs som rogivande medan gula, röda och orange har motsatt effekt.

En tapet med vita eller grå mönster passar däremot till allt då de är neutrala färger som inte påverkar oss lika mycket. Är man osäker på om man vågar tapetsera ett helt rum i en mönstrad tapet kan man välja att i stället göra en fondvägg och bara sätta tapet på en vägg. En fondvägg passar bra på väggen bakom soffan eller sänggaveln.

Tapetsering i Stockholm med garanti

Många som är lite händiga klarar själva att tapetsera men det kan vara knepigt med mönsterpassningen. Säkrast är att överlåta jobbet åt en målare som är specialiserad på tapetsering i Stockholm. Då blir också underarbetet korrekt och man får ett felfritt slutresultat.

Att anlita en målare för tapetsering är prisvärt eftersom man som privatperson kan använda sig av rotavdraget. Men det kan ändå vara smart att ta in offerter från några olika målare innan man bestämmer sig för vem man ska anlita. Kolla också vilka villkor som gäller och om målaren erbjuder garanti på tapetseringen.

7 Nov 2022