Hitta rätt hantverkare till projekt i Stockholm

Om du har ett byggprojekt i Stockholm så kan du hitta hantverkare av alla de slag som kan passa för dig och det upplägg som du vill ha på ditt projekt.

Projekt inom renovering eller nybyggnation kan kräva flera olika hantverkare med olika slags inriktning. Det kan vara snickare, målare, elektriker, rörläggare med flera. Men det går även att anlita enbart en eller ett par av dessa. Allt beror på vad det är som ska göras och när det ska ske.

Det går alltid att anlita endast en hantverkare i taget, eller en helt och hållet. Men om du exempelvis ska göra ett större projekt, som kräver många yrkesgrupper, så kan du välja ifall du vill ta in dem själv när det är dags. Eller så kan du använda dig av ett företag som erbjuder totalentreprenad till sina kunder.

Hantverkare på totalentreprenad

När du bestämmer dig för att hoppa på ett erbjudande om totalentreprenad så kan det vara svårt att veta vad som gäller. I stort sett handlar det om att du endast behöver ha en och samma kontaktperson som dessutom är projektledare.

På det viset kan du få hjälp av alla olika typer av certifierade hantverkare och dessutom få hjälp av dem precis när du behöver det. Eller rättare sagt när projektet behöver det. Kanske ska en snickare utföra sitt arbete innan en elektriker kan göra sitt. Och därefter kanske snickaren ska komma tillbaka igen, efterföljd av en målare eller annan yrkesgrupp.

24 Aug 2023