Hemstädning i Täby som komplement

För att boka hemstädning i Täby krävs inte att man inte själv klarar av det. Tjänsterna finns för alla och skräddarsys för att passa varje enskild individ.

Lena älskade huset hon skulle flytta till. Det var sambon Mikaels barndomshem i Täby, som var väl omhändertaget och vackert beläget. Allt var perfekt, förutom att det fanns tjugo fönster som skulle putsas åtminstone ett par gånger om året. Något som Mikaels mamma själv tagit hand om när hon och maken bodde där.

Efter många år som kontorist hade Lena fått problem med sina handleder. Det fungerade dock bra då hon lärt sig hur mycket hon klarade, men hon visste att tjugo fönster inte var möjligt. Därför blev hon jätteglad när Mikael, som förstått problemet, bokade in en städfirma som skulle ta hand om fönstrena. Det tog bort Lenas sista funderingar över samboskapet.

Fler tjänster med hemstädning

Lena hade flyttat in när städfirman kom på besök för att prata om fönsterputsningen. Hon och Mikael kände sig genast bekväma med Anton som skulle göra jobbet. De fikade och han berättade om sitt arbete och företaget han jobbade på. Båda förvånades över att utbudet på tjänster var så brett.

När Anton sa hejdå och lämnade hemmet hade de inte bara bokat fönsterputs. De insåg att de hade så mycket roligt de ville göra och inte ville lägga tid på trista måsten. Så nästa vecka skulle en annan representant för företaget komma och höra vad paret ville skulle ingå i deras hemstädning i Täby.

17 May 2022