Golvslipning i Stockholm för fina fräscha golv

Att gå runt på ett gammalt golv som släpper träflisor är inte roligt. Anlitar man en duktig firma som fixar golvslipning i Stockholm är problemet snart löst.

Louise satt och försökte frenetiskt få ut den envisa stickan ur foten. Hon tänkte några mindre lämpliga ord om stickan medan hon petade vidare med nål och pincett. Snart fick den sitta kvar och göra ont, tänkte hon irriterat. Hon var så trött på detta gamla slitna golv.

Det var kanske inte dagligen hon fick en sticka i foten, men någon i familjen hade säkert en sticka eller två per vecka. De hade pratat om att byta golv men Stefan hade förhalat det av någon anledning som hon inte mindes. Louise var sjukt less på alla flisor som släppte.

Mjuka och vackra golv när man anlitar Stockholms bästa golvslipning

Själv mindes hon sin mormors mjuka trägolv i den lilla värmländska stugan. Ett golv som var mjukt och skönt att gå på. Golvet mormor tvättade med såpa en gång i veckan. Fina mormor Ally, hon kunde det där med golv.

Fast idén var kanske inte så dum ändå, slipa golven och sedan såpskura dem varje vecka. Hon sände en tacksam tanke till mormor Ally. Tänk att hon än idag hade ett finger med i Louises tankar och idéer, bästa mormor. Självklart skulle de leta upp en firma som kunde göra en golvslipning på rätt sätt. Här skulle alla flisor som fanns slipas ner. Nu var det slut med att peta efter träflisor i fötterna.

4 Mar 2023