Flyttstädning i Stockholm - slipp städningen själv

Nästan alla har flyttat en gång i livet, och vet att städningen är det som är jobbigast när det kommer till flytten. Att slippa den är guld värt, och med flyttstädning i Stockholm kan du det!

Drömmen har blivit verklig, du är äntligen på väg att få ditt nya hem. Men först måste du flytta. Alla vet att flytta kan vara en absolut mardröm. Vem vill behöva gå igenom alla sina saker och sedan städa? Att städa tar dessutom en sådan lång tid och dessutom måste det vara en hög standard på flytten. Nej, tack, det finns bättre saker att göra med din tid. Bor du också i Stockholm finns det checklistor som måste tickas i för flytten. Hela hemmet måste städas. Därför kan det vara bäst att lämna detta jobbet åt en kompetent städfirma. Det är inte svårt att boka flyttstädning i Stockholm. För att hitta en städfirma är det värt att fråga runt för referenser. Du kan även be om olika prisförslag för att hitta det priset som är bäst för dig.

Livet blir enklare med flyttstädning

En promenad vid havet. Kaffe med någon du älskar. Rita med barnen eller gå på en familjepromenad. Besök slottet i Stockholm eller gamla stan. Det är alla saker som du kan göra istället för att städa inför flytten. En städfirma ser till att flyttstädningen uppnår alla krav. Allt som krävs från din sida är att du lämnar över dina nycklar. Svårare än så är det inte när du anlitar en städfirma. För att göra flytten ännu enklare kan du också anlita en flyttfirma. Du kan till och med slippa att packa om du helst vill slippa detta. Idag finns det ingen anledning till att flytten ska vara stressig.

Vad som krävs för flyttstädning

En flyttstädning är inte en normal städning som du gör inför helgen. Det är en städning där verkligen allt måste bli rent. En ny person ska trots allt flytta in i byggnaden och de vill att det ska vara rent. Under en flyttstädning måste alla rum dammsugas och alla rum måste våttorkas. Fönster måste bli tvättade. Alla skåp i huset måste rengöras. Hela köket och badrummen måste rengöras. Spisen måste rengöras och även bakom kylskåpet och frysen måste rengöras. För en flyttstädning är även rutavdraget användbart, vilket ger en privatperson ett skatteavdrag på 50 %. Städfirman måste ha F-skatt för att detta ska vara gällande.

19 Aug 2021