Fastighetsförvaltning kan fastighetsdrift i Stockholm

Det är många olika delar i jobbet som fastighetsägare till ett hyreshus. Då är det skönt att låta en fastighetsförvaltning i Stockholm ta hand om driften.

Kristian hade alltid satt stor ära i att klara av sin hyresfastighet på egen hand. Han hade en fin kontakt med hyresgästerna och de visste att de kunde komma till honom med problem som gällde huset. Allt hade förlöpt smidigt då han ägt en liten fastighet med sex lägenheter. Nu hade han köpt grannhuset och det började bli mycket jobb.

Det var inte det att han inte orkade. Men familjen krävde sitt och de var inte glada att se honom rycka ut i ur och skur. Många middagar och resor hade ställts in på grund av hans jobb. Nu hade han börjat fundera på om det inte var dags att få hjälp, iallafall med vissa delar av företaget.

Fastighetsförvaltning tog över driften

Han bestämde sig för att ta hjälp med det som hade skapat problem hemma. Nämligen att få hjälp med felanmälningar och att slippa ha jour, någonsin igen. Det lät som en dröm. Frågan var bara om det var möjligt. Han kontaktade en fastighetsförvaltare i Stockholm för att få veta mera.

Företaget hade tjänsten fastighetsdrift där de tog hand om felanmälan och jour. Men inte nog med det. De tog även hand om underhållet av fastigheterna. Önskade han kunde de även hjälpa till med mindre projekt på husen. Det här borde glädja fru Anna. Kanske skulle han boka en weekendresa för dem på tu man hand där han kunde berätta om beslutet.

6 Mar 2023