Få rätt hjälp från rusta och matcha

Har du svårt att komma ut i arbetslivet? Vet inte riktigt var du ska börja och vad som passar dig? Hos arbetsförmedlingens rusta och matcha får du hjälp att ta dig ut i arbetslivet och hitta rätt.

Det är inte enkelt att ta sig ut i arbetslivet. Det kan vara väldigt svårt att få jobb. Ju längre man är utan ett, desto svårare tycks det bli. Som tur är har vi turen att ha arbetsförmedlingen som hjälper en. De hjälper en att försöka hitta jobb. De kan även sätta in en i program som rusta och matcha. Om man är med i arbetsförmedlingens rusta och matcha så får man bra hjälp och stöttning för att få jobb. Vid sin sida får man även en egen coach som hjälper en att hitta rätt jobb. Men innan dess lägger ni tillsammans upp en plan som förhoppningsvis funkar för dig.

Rusta och matcha hjälper mycket

Tillsammans lägger ni upp en långsiktig plan för dig. Ni kollar var du är idag och vad du har för mål att nå. Din coach kommer även hjälpa till att matcha dig med jobb och stötta dig när det behövs. För den som är arbetslös är detta en otroligt bra chans att få. Du får en chans att komma in i jobblivet och det gäller att ta den. Blir du erbjuden att gå med i detta och är arbetslös, tveka inte på att göra det. Det kan vara förändringen du behöver i ditt liv.

8 Feb 2022