Få mer tid över med hemstädning

Känner du att tiden inte räcker till? Ge dig själv en paus genom att frigöra mer tid till andra saker än städningen. Att anlita professionell hemstädning hjälper dig att lösa livspusslet.

Du låser upp dörren till lägenheten efter en lång arbetsdag och genast känner du lukten från gårdagens disk och kattlådan du glömde tömma igår. Eller ja, det var väl lite prokrastinering men det är så mycket som ska hinnas med. Den där halvtimmen i går kväll du hade själv efter barnen somnat försvann snabbt. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Visst hade det varit skönt att kunna spendera mer tid med familjen eller göra andra roligare saker än att städa? Det finns många förmedlare av städtjänster som kan hjälpa dig och om du bor runt huvudstaden så är utbudet väldigt stort. Att exempelvis anlita professionell hemstädning i Sollentuna är enkelt gjort.

Tid för annat för en rimlig peng

Att bara få några extra timmar över till annat kan räcka för att göra livet betydligt enklare och med RUT så behöver det inte bli så dyrt heller. RUT-avdraget gör att din kostnad bara blir hälften av vad den annars hade varit. Vid förra årsskiftet höjdes även taket för totala avdraget per år till hela 75 000 kronor.

I RUT-avdraget så ingår även andra tjänster än städning. Man kan exempelvis använda avdraget för att få den gamla soffan hämtad för återbruk eller tillsyn av huset medan man är bortrest. Gör livet lite enklare med att anlita professionell städservice och annan service för dig.

25 Apr 2021