Catering i skogen utanför Karlskrona

Troligtvis har företag som sysslar med catering i Karlskrona sett det mesta. Så har man tänkt sig en träff i en glänta i skogen går säkert det alldeles utmärkt.

Kristin och Benjamin ville att deras bröllop skulle bli minnesvärt både för dem och för deras gäster. De ville dessutom inte att vännerna skulle lägga ner en förmögenhet på presenter och kläder som kanske bara bars en gång. Därför hade de en stor överraskning planerad till den stora dagen.

De älskade vandring och hade bjudit med vänner och familj på en fin dagstur. De skulle gå i samlad trupp. Vad gästerna inte visste var att de vid framkomst till slutdestinationen skulle bli bröllopsvittnen och sedan få njuta av god mat och dryck för att fira unionen av de lyckliga två.

Catering i det gröna

Redan från början visste Kristin att hon ville använda sig av en catering i Karlskrona som hon provat tidigare. De hade en buffé som var en kombination av Medelhavets smaker och svenskt kök. Det passade perfekt då de älskar resor lika mycket som vandring. Istället för tårta skulle de ha en halloncheesecake, vilket passade perfekt.

Kristin var lite nervös att cateringfirman inte skulle ha möjlighet att ta hand om hennes beställning. Den oron kunde hon snart släppa då de älskade idén. De skulle tillsammans med Kristins föräldrar ta hand om dukningen innan hela gänget kom vandrande in i gläntan där bruden och brudgummen hade hunnit före och nu stod vackra i sommarsolen.

26 Jan 2023