Bilverkstad i Göteborg ser till att bilen får rulla

En gång om året våndas man över bilprovningen. Hoppas att allt ska gå bra och att man inte får körförbud. Får man det kan en bilverkstad i Göteborg fixa det.

Eva våndas över att åka till bilprovningen i år. Bilen hade krånglat en hel del och hon var inte säker på att den skulle gå igenom. Hon gjorde allt för att den skulle se fin ut invändigt och utvändigt då de kanske var snällare om hon hade en ren bil. Troligtvis inte, men man kunde aldrig veta.

Hon åkte i god tid för att vara där en stund innan hennes registreringsnummer visades. Så var det dags. Bilen kördes in och hon klev ur. Bilmekanikern erbjöd kaffe och hon tackade ja för att slippa se dennes min under besiktningen.

Till hennes förvåning gick den igenom med några tvåor. Glädjen förbyttes till besvikelse, skulle hon ändå behöva komma tillbaka?

Bilverkstad släcker tvåor i Göteborg

En vecka senare körde hon in på den bilverkstad i Göteborg hon brukade använda. Det hade visat sig att de kunde fixa det som var trasigt på bilen och inte bara det. De kunde, som de kallade det, släcka tvåorna. Vilket innebar att de lagade bilen, informerade bilprovningen och tvåorna släcktes.

När hon körde ut från verkstaden fanns glädjen återigen där. Nu var det ett helt år tills hon var tvungen att göra om proceduren. Som förebyggande åtgärd hade hon bokat in en service innan bilprovningen och kunde på så vis slippa oron som annars infann sig varje gång.

30 Apr 2022