Badtunna med klassisk vedeldning

Trots att det finns en mängd olika spabad så är det fortfarande de som föredrar en gammeldags vedeldad badtunna. Kanske är det känslan av vedeldningen, eller för den mer stabila badtunnan.

Idag finns en mängd olika pooler och spabad som pryder många hem. Det är spabad som har strålar så att du kan njuta av bubblande vatten. Men ju mer detaljer och mekanik det är, desto mer är det dessutom som kan gå sönder. En vedeldad badtunna är däremot en klassisk konstruktion med trä runt om och ett innanmäte som är lätt att ta hand om. Eftersom du ska använda en kamin för att värma upp vattnet så blir det lite som en ritual som du och din familj kan njuta av. Det blir lite speciellt, även om ni badar varje dag. Till skillnad mot spabad så är det inte heller en mängd delar som kan gå sönder. Du behöver bara olja in utsidan, rengöra insidan och sota av kaminen då och då.

Höj värdet på hemmet med en badtunna

En badtunna kan vara något som är enkelt och ganska billigt att köpa in. Men det är ändå något som kan höja värdet på ditt hem med en ganska hög summa. För när du åker för att se på en ny bostad och möts av en badtunna så får du tankar om härliga kvällar i badet. Och den där gedigna känslan som spiller över på resten av din bostad. Ett vinnande koncept på alla sätt, alltså.

10 Aug 2021