Attefallshus efter egen smak i Stockholm

De max tjugofem kvadratmeter som ett attefallshus får vara kan inredas och byggas helt efter egen smak och behov, för dig som bor i Stockholm med omnejd.

Om du får ett hus på tjugofem kvadratmeter helt till ditt förfogande - vad hade du använt det till då? Det är en fråga som är högst relevant för många husägare som har tillräckligt stor tomt för att kunna få plats med en dylik byggnad. Men vad ska den användas till?

För idag går det inte enbart att inreda ett attefallshus så som du önskar dig. Du kan även få olika takhöjder, olika slags taklutningar och olika typer av fasader. Allt för att du ska få ut det mesta möjliga av ditt attefallshus och att du ska få en komplementbyggnad som passar för dina önskemål och den huvudbyggnad som redan står på tomten.

Designa ditt eget attefallshus

Om du går ut på nätet så kommer du hitta moderna attefallshus i Stockholm. Hus som kan passa för dina behov och för din huvudbyggnad. Vad sägs om ett attefallshus med pulpettak där du nästan kan stå upp på ena sidan av byggnaden? Kanske med en fasad av puts eller tegel?

Trots att det är vanligt att hitta attefallshus som har träfasad och liknande fönsterlösningar, samt planlösningar, så kan du hitta hus som passar perfekt för dig. Vilka önskemål och behov du än har. Det finns även byggnader som kommer i moduler, som byggsats eller som du bygger helt själv med hjälp av lösvirke.

7 Aug 2023